Diensten

aangepast op home  [Go Back]
   
   
Kinderoppasdienst

Indien u een keer een avond,nacht of dag niet op de kinderen kan letten kan u beroep doen op de kinderoppasdienst van de bond. Contacteer enkele dagen vooraf Mady op telefoonnr 016)58 04 36. U kan haar contacteren tussen 10h in de ochtend en 20h 's avonds. Zij zal voor u de meeste geschikt oppas zoeken en contacteren.

De vergoeding van de babysit(s)ter komt overeen met de nationale regels van de Gezinsbond.

Voor meer info over de nationale kinderoppasdienst

De lidkaart/spaarkaart

Als lid van de bond kan je bij aangesloten handelaars in Wezemaal maar ook in andere gemeenten korting via de lidkaart/spaarkaart vragen. Vanaf een bedrag van 10 op deze kaart kan je ook met de kaart uw aankopen betalen. Elke afname krijgt bovendien automatisch een tombolanummer toegewezen. Dan neem je automatisch deel aan de gezinstombola van de Gezinsbond. In 2002 is de nationale hoofdprijs met name een Ford Mondeo gewonnen door een lid van de gezinsbond in Wezemaal !!!! Winnen is dus niet onmogelijk.

Handelaars van Wezemaal die zelf overwegen om aan leden van de bond een korting in gezinszegels te geven kunnen steeds met Francine De Win of Leo Truyen contact opnemen (zie bestuurslijst).

Info over de nationale zegeldienst vind je hier

De onthaaldienst.

Enkele malen per jaar tracht Francine (016/58 22 62) bij de gemeentediensten een lijst te bekomen van de nieuwe geboorten in onze gemeente. Deze ouders krijgen van de gezinsbond een bescheiden welkomstgeschenk. Een gezin met een eerste kind krijgen een jaar gratis lidmaatschap ter kennismaking aangeboden.

GSF : Aerobic

Op woensdagochtend om 10h en woensdagavond om 20 h gaan er in de sportzaal de Meander aan het meer van Rotselaar aerobiclessen door. Contact : Rieta (015/58 02 94)
Zie voor meer concrete info (startdata, uren en prijzen) bij de aktiviteitenkalender.

Reductiekaarten

Elk jaar voor kinderen en elke vijf jaar voor volwassenen moeten de reductiekaarten vernieuwd worden. Zowat alle gezinnen die 3 of meerdere kinderen ten laste hebben of hadden kunnen reductiekaarten bekomen. Onze secretaris Rieta (015/58 02 94) contacteert de leden die vorig jaar reductiekaarten hadden zodat de nodige formaliteiten vervuld worden. De jaarlijks kostenbijdrage per gezin voor de reductiekaarten is 5 6 euro.

nationale info vind u hier


home  [Go Back]